lauantai 31. maaliskuuta 2018

Viime kesän pistokkaita vielä hengissä!

Pistokkaat pysyivät talven melko hyvin hengissä. Muutama menetys tuli, mutta muuten kasvit ovat heräilleet hyvin uuteen vuoteen ja kevääseen. Näitä pistokkaita pääsee katsomaan vauvoina 21.9.2017 julkaisusta, näkee hyvin kuinka ovat kasvaneet.
Aloitan kuvien laiton samassa järjestyksessä kuin ne on aikasemmassa julkaisussa, vaan kuolleet puuttuu välistä.

Juoruja: tässä on myös jo uusia pistokkaita otettu.
Hoya carnosa krimson queen: tämä murjotti koko talven, nyt ihan just on kasvattanut uudet lehdet kärkeen.Tuoksulehtikaktus: tähän parkaan iski ripsiäiset ja meni hieman huonoon kuntoon.Pensassoilikki: tämä on kasvanut koko talven ja olen saanut tästä jo pistokkaitakin emon juurelle.Kahvipensas: tämä on kasvanut hieman viime syksystä.Kultaköynnös: kesti juurtua kauan, mutta nyt on lähtenut kasvuun.Bromelia: tämä on jo hurjasti kasvanut, en ajatellut et olisi näin villiintynyt kasvamaan.Joulukaktus: oli ensimmäinen kaktus joka juurtui ja lähti kasvattamaan uusia lehtiä.
Primulina tamiana: näistä vain yksi selvisi hengissä ja sekin taistelee, mut odotan sen kasvua kovasti.Metsäkaktus: kasvua näyttää olevan kovasti joka paikasta.


Pääsiäiskaktus: tämä lähti kasvamaan vasta kevät kaudella.Mehipuu: tämä on tykännyt kovasti kasvaa ja on punertunutkin mukavasti.Anopinhammas: hitaasti hyvä tulee.


Lepismium cruciforme kaktus: tässä on paljon uutta kasvua ja on tuplasti isompi jo.Kiinanruusu: on kasvua tullut ihan mukavasti, mutta meinas ripsiäiset syödä.


Kuolleita on muutama:
Kannukasvi
Piikkikruunu
Värinokkoset
Kultaimarre
Malakanvehka

1 kommentti:

  1. Onpa paljon mielenkiintoisia pistokkaita! Tuoksuköynnöksessäni mellastivat myös ripsiäiset.

    VastaaPoista